Ziemniaki, ser biały, cebula i przyprawy – tylko tyle potrzebujesz, żeby cieszyć się przepysznym obiadem. Możesz wykorzystać ziemniaki z wczorajszego obiadu, a do podania użyć cebulki zamiast skwarków.
Ewa Wachowicz nie tylko podąża za najnowszymi trendami w kulinariach, ale lubi też przypominać nieco zapomniane przepisy. Najlepszy przykład to właśnie ta zupa. Serwatczanka pochodzi […]
Ceny truskawek na początku sezonu mogą zwalić z nóg, ale sklepy już prześcigają się w promocjach. Szczególną uwagę przyciąga oferta Biedronki, która nie tylko obniżyła […]
Niektórzy dietetycy uważają, że o wiele lepiej jest pić wodę z dodatkami niż czystą źródlaną – z filtra, butelki lub kranu. Spotkałam się również z […]
W piekarni to częsty dylemat, ponieważ te dwa dodatki często występują osobno. Oczywiście zdarza się, że ktoś wpada na genialne rozwiązanie, aby połączyć je w […]