Serek wiejski i twaróg to produkty bogate w białko, ale różnią się konsystencją, zawartością tłuszczu i sodu. Dietetyczka porównała do siebie te produkty i wyraziła swoją opinię.
Na wielkanocne śniadanie warto przygotować pasztet. W tym roku niech to jajka wiodą w nim prym! Porcja kolorowych warzyw, jajka surowe i ugotowane, a także […]
Poznaj wyjątkowy przepis na zapiekane liście kapusty włoskiej z mięsem mielonym z indyka i serem pecorino – to danie, które łączy lekkość z intensywnym smakiem. […]
Niepozorna mikstura, którą przygotujesz w mniej niż minutę, może zaskakująco poprawić Twoje trawienie, stan skóry i ogólną odporność. To prosty domowy sposób, który znają tylko […]
Jedni traktują je jak naturalne lekarstwo, inni ostrzegają przed ich toksycznością. Pestki moreli gorzkiej wzbudzają skrajne emocje, głównie ze względu na zawartość amigdaliny, która może […]