Serek wiejski i twaróg to produkty bogate w białko, ale różnią się konsystencją, zawartością tłuszczu i sodu. Dietetyczka porównała do siebie te produkty i wyraziła swoją opinię.
Często nachodzi cię ochota słodycze? Wydaje ci się, że to najzwyklejsza zachcianka, nad którą łatwo zapanować. Niestety, często okazuje się to trudniejsze niż się wydaje. […]
Pasta jajeczna z serkiem wiejskim to doskonały pomysł na szybkie i pożywne śniadanie. Dzięki prostym składnikom i łatwemu przygotowaniu, zyskasz smaczny dodatek do pieczywa, który […]
Skórka z awokado może stać się prawdziwym skarbem. Zamiast wyrzucać ją do kosza, warto zastanowić się, jak wykorzystać jej potencjał, zwłaszcza wiosną, kiedy skóra i […]
Wystarczy jedna szklanka wieczorem, by rano obudzić się z lżejszym brzuchem oraz lepszym samopoczuciem. Naturalna mieszanka trzech składników działa podczas snu, wspiera trawienie i oczyszcza […]