Orzechowo-ziołowy dip, pyszna, jadalna „ziemia” z chleba razowego i najlepsze sezonowe warzywka. To tyle, żeby zrobić oryginalne śniadanie lub przekąskę z okazji Dnia Mamy.
Niepozorny, czarny i miękki, na pierwszy rzut oka nie robi wrażenia. A jednak to właśnie on zyskuje coraz większe uznanie wśród specjalistów od zdrowia. Może […]
Szukasz pomysłu na szybkie i różnorodne śniadanie lub kolację? Ta pasta kanapkowa w trzech smakach to idealne rozwiązanie! Z jednej bagietki i kilku składników przygotujesz […]
Tegoroczny Festiwal sztuki restauracyjnej FineDiningWeek® odbywa się #wHarmonii! Niemal 100 restauracji przygotowało mistrzowskie menu w wyjątkowej, festiwalowej cenie! To niezwykła okazja do poznania polskiej sceny […]
Gdy mam ochotę na coś ciepłego, treściwego i pełnego warzyw, robię śródziemnomorską zupę z czerwoną fasolą. Jest gęsta, pachnąca ziołami, pełna koloru i smaku, wprost […]