Bartek Szemraj, dietetyk kliniczny zwraca uwagę na produkty, które negatywnie wpływają na pracę jelit. Na liście rzeczy zakazanych znajdują się także takie, które powszechnie są uważane za zdrowe.
Dulse to czerwone algi z Atlantyku, które zaskakują słodko-słonym smakiem i bogactwem składników odżywczych. Dowiedz się, dlaczego warto poznać je bliżej i jak mogą wzbogacić […]
Czy to, co codziennie jemy, może zwiększać ryzyko nowotworu? Zdaniem popularnego lekarza, Marka Skoczylasa, tak. W swoim najnowszym filmie na YouTube, ekspert alarmuje o produktach, […]
Przygotowanie takiego syropu to zaledwie kilka minut pracy, a korzyści zdrowotne z jego spożywania są nie do przecenienia. Syrop z zielonych orzechów włoskich wspiera pracę […]
To roślinne curry z botwinką zachwyca świeżością i głębokim smakiem. W daniu wykorzystujemy całe warzywo – od bulw, przez łodygi, aż po liście, które podajemy […]