Kilka minut gotowania, obieranie, kroimy jajko na pół, a w środku pokazuje się sino-zielona obwódka. Na pierwszy rzut oka można uznać, że jajko jest zepsute. Co w rzeczywistości oznacza ten kolor?
Miód to naturalny składnik, który może krystalizować się, jeśli nie jest odpowiednio przechowywany. Eksperci podpowiadają, jak temu zapobiec. Źrodło: Read More
Tegoroczny Festiwal sztuki restauracyjnej FineDiningWeek® odbywa się #wHarmonii! Niemal 100 restauracji przygotowało mistrzowskie menu w wyjątkowej, festiwalowej cenie! To niezwykła okazja do poznania polskiej sceny […]
Skrywają moc witamin i antyoksydantów, a w dodatku kuszą intensywnym, lekko pikantnym smakiem. Od wieków są cenione w kuchni śródziemnomorskiej. Włoscy i greccy kucharze z […]
Szukasz wielofunkcyjnego robota kuchennego? Właśnie znalazłeś! Oto Bosch Serie 6 MUMS6ZS38, który miesza, ubija, zagniata, kroi, rozdrabnia, blenduje, sieka, ściera, mieli i nie tylko. Zachęcona […]