Leży niepozornie niemal w każdym zlewie, oferując bakteriom warunki jak na najlepszych wakacjach all inclusive w Turcji. Nie każdy wymienia ją odpowiednio często, ale nigdy nie jest za późno na zmianę nawyków.
Kiszona kalarepa to wyjątkowy i mało znany sposób na wykorzystanie tego chrupiącego warzywa. Przygotowana z dodatkiem świeżego koperku, czosnku, liści laurowych, ziela angielskiego i ziaren […]
Większość ludzi wyrzuca je od razu po zakupie. Uznawane za niepotrzebny dodatek, kończy w śmietniku, zanim w ogóle trafi na talerz. Tymczasem to właśnie ten […]
Większość z nas, zaraz po przebudzeniu, odczuwa potrzebę napicia się czegoś. Niektórzy sięgają po energetyczny „strzał” w postaci kawy czy herbaty, inni natomiast stawiają na […]
Czy można obniżyć poziom cholesterolu bez leków? Okazuje się, że tak – kluczowe jest wprowadzenie do diety naturalnych produktów, które wspierają zdrowie serca. Owsianka, orzechy, […]