Bajgle zyskały na popularności, a teraz można je zrobić w domu z zaledwie dwóch składników. Przepis udostępniony przez dietetyczkę Emily English jest prosty i szybki do wykonania.
Nasiona słodkiej bazylii są podobne do nasion chia, a po przygotowaniu wręcz trudne do odróżnienia. Jednak zawierają więcej błonnika i znacznie szybciej pęcznieją po zalaniu […]
To niepozorne warzywo znajduje się w każdej kuchni. Często tworzy bazę do zup i sosów, jest obowiązkowe w gulaszu. Dodaje smaku i buduje teksturę potraw. […]
Czy otręby to tylko dodatek do diety, czy prawdziwa moc zdrowotna? Wspierają trawienie, pomagają regulować poziom cukru i wspierają odchudzanie. Jednak nie każdy powinien je […]
Ziemniaki, ser biały, cebula i przyprawy – tylko tyle potrzebujesz, żeby cieszyć się przepysznym obiadem. Możesz wykorzystać ziemniaki z wczorajszego obiadu, a do podania użyć […]