Bajgle zyskały na popularności, a teraz można je zrobić w domu z zaledwie dwóch składników. Przepis udostępniony przez dietetyczkę Emily English jest prosty i szybki do wykonania.
Co na kanapki? Wciąż bardzo często stawiamy na wędlinę. Szynka, baleron, polędwica…wybór w sklepach mamy ogromny. Jednak jakość wielu z nich pozostawia wiele do życzenia. […]
W dzisiejszych czasach, kiedy tempo życia jest zawrotne, a stres towarzyszy nam na każdym kroku, sen odgrywa kluczową rolę w naszym zdrowiu i samopoczuciu. Wiele […]
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie. Do sprzedaży trafił ser, w którym podejrzewa się obecności bakterii Escherichia coli produkującej toksynę Shiga. Jeśli masz go w swoim […]
Czy wiesz, co naprawdę jesz? Twoje ulubione produkty mogą być naszpikowane groźnymi toksynami, które podstępnie niszczą Twoje zdrowie. Dietetyk dr Bartek Kulczyński ujawnia, które produkty […]