Bajgle zyskały na popularności, a teraz można je zrobić w domu z zaledwie dwóch składników. Przepis udostępniony przez dietetyczkę Emily English jest prosty i szybki do wykonania.
O haśle, że śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, nie trzeba nikomu mówić. W jednym z ostatnich odcinków programu „Balans” dr Damian Parol podkreśla, jaką rolę […]
Ambrozja to upieczony biszkopt, na który wystarczy wyłożyć masę krówkową z migdałami, biszkopty, krem śmietanowy i wiórki czekoladowe. Biszkopt piecz 30 minut w 170 stopniach […]
Kiszona kalarepa to wyjątkowy i mało znany sposób na wykorzystanie tego chrupiącego warzywa. Przygotowana z dodatkiem świeżego koperku, czosnku, liści laurowych, ziela angielskiego i ziaren […]
Sezon na pyszne i zdrowe szparagi w pełni! To idealny moment, by cieszyć się ich delikatnym smakiem i bogactwem witamin. Jednak ceny szparagów mogą się […]